A crede în Isus

Sf. Papă Ioan Paul al II-lea

A crede în Isus înseamnă a primi ceea ce spune El, chiar și atunci când este contrar la ceea ce spun alții. Înseamnă a respinge ispita păcatului, oricât de atrăgătoare ar fi, pentru a merge pe calea dificilă a virtuților Evangheliei.

Tineri care mă ascultați, răspundeți Domnului cu inimi puternice și generoase! El se bazează pe voi. Nu uitați niciodată: Cristos are nevoie de voi pentru a duce la îndeplinire planul Său de mântuire! Cristos are nevoie de tinerețea voastră și de entuziasmul vostru generos pentru a face să răsune în noul mileniu proclamarea Sa de bucurie. Răspundeți chemării Sale punându-vă viețile în slujba Sa în frații și surorile voastre! Aveți încredere în Cristos, pentru că El are încredere în voi.

Sf. Papă Ioan Paul al II-lea

Fii Cristofor!

Îți place mesajul din această pagină? Dacă da, te invităm să fii Cristofor, adică purtător de Cristos, distribuind mesajul paginii în rețelele sociale pe care le folosești. Ai la dispoziție butoanele din stânga paginii, sau butonul de mai jos, care te va conduce la această postare pe pagina noastră de Facebook!
Share!
Alte informații

Citatul este luat din discursul Papei Ioan Paul al II-lea susținut pe 25 iulie 2002, la primirea la Ziua Mondială a Tineretului din Toronto.

Citește textul discursului

Cunoști viața Sfântului Ioan Paul al II-lea?

Citește despre viața lui
Tehnice

Realizare grafică: Radu C. Cristofor
Data publicării: 17 februarie 2017
ID intern: 00495