Geneză 1-2-3

manualul de funcționare a omului

Programul acesta este, după părerea mea, cea mai completă cateheză despre primele capitole din cartea Genezei și te provoacă să citești și să trăiești Cuvântul lui Dumnezeu. Un material pe care eu l-aș propune în fiecare parohie din țară, și chiar studenților de la facultățile de teologie.

Pr. Emil Moraru, prodecanul Facultății, de Teologie Romano-Catolică din București

* * *

Acest program face accesibile instrumente complexe (teologice, filosofice, științifice), necesare pentru a înțelege corect Cuvântul, legământul dintre Dumnezeu și adam (omenire), și rolurile omului în Cristos. Îl recomand tuturor celor care doresc să aprofundeze Scriptura, atât clerici, cât și laici.

Pr. Mihai Tegzeș, consilier cu cateheza și evanghelizarea în Eparhia de Oradea

* * *

Dacă vrem să știm cine suntem, ce facem și spre ce ne îndreptăm, trebuie să pornim de la începuturi, adică chiar de la Adam și Eva! Acolo ne poartă acest program, care mie unuia mi-a oferit multe răspunsuri frumoase. M-a învățat cum să folosesc “ochelarii” potriviți pentru a pătrunde sensurile profunde ale acestui text biblic.

Adrian Sîrbu

* * *

Un program bine realizat și structurat, o cateheză ce o consider de bază în viața spirituală a unui tânăr, fiindcă răspunde la întrebările dificile despre originile omului, iar prin detaliile concise pune în evidență planul magnific al lui Dumnezeu pentru om. Îl recomand cu încredere tinerilor și doresc să îi încurajez să mediteze asupra sensurilor ce reies din textul biblic.

Eduard Socaciu


Accesul este 100% gratuit la întreg programul. Explorați sesiunile folosind legăturile de mai jos.


Sumar