Copacul cu scântei

de Chick-fil-A

Reluând de unde povestea cu „Globul de zăpadă” s-a oprit anul trecut, Sam își începe ucenicia la Paznicul timpului și află că Evergreen Hills include și o pădure luxuriantă și fantastică legată de Magazinul Timpului. În inima pădurii se află un copac uriaș care ar putea avea soluția la o problemă de acasă: Zack, fratele lui Sam, a fost hărțuit la școală. Disperată să îl ajute pe Zack să depășească o situație dificilă, Sam trebuie să valorifice puterea pădurii – împreună cu propriile abilități unice de ucenică – pentru a-l ajuta pe Zack să se vindece complet. Pe parcurs, Sam și Zack vor învăța importanța compasiunii și a iertării pentru a-i aduce pe oameni împreună.

Clipul este subtitrat în română, de Oana și Radu C. În momentul publicării, subtitrarea în română este disponibilă doar pe Cristofori.ro, nu și pe YouTube, în clipul original.

Durată: 10 min 26 secunde
Limba (audio): engleză
Subtitrare (text): română

Vezi pe YouTube
Etichete:

– Bună ziua! Paznicul timpului?
– Vin! A, Sam! Fix la timp.
– Mă prezint la datorie!
– O, l-ai ajutat pe domnul Bowman?
– Da, la scos zăpada de pe aleea sa. -Și pe doamna Hernandez? -Am ajutat-o să își împodobească bradul.
– O! Și Zack?
– Of, da! Asta e problema mea. Propriul meu frate are nevoie de ajutor și nu știu de ce.
– Hmmm, te descurci foarte bine, Sam. Un ucenic grozav! Cred că putem să retragem globul de zăpadă acum și să începem următoarea fază a instruirii tale: a-i găsi și ajuta pe cei ce au nevoie fără a folosi acest lucru.
– O! Ei bine, cum?
– Deschizându-ți ochii și inima.
– Și Zack?
– Fii îndrăzneață, Sam! Compasiunea adevărată necesită acțiune.