Daruri de la Dumnezeu

Sf. Ignațiu de Loyola

Dumnezeu ne-a creat liber pentru ca noi să putem să îl cunoaștem, să îl iubim și să îl slujim în această viață și să fim fericiți cu El pentru totdeauna. Scopul lui Dumnezeu în crearea noastră este să obțină de la noi un răspuns de iubire și slujire aici pe pământ, pentru ca să putem atinge scopul nostru, al fericirii veșnice împreună cu El în ceruri.

Toate lucrurile din această lume sunt daruri de la Dumnezeu, create pentru noi, pentru a fi mijloace prin care să putem ajunge să îl cunoaștem mai bine, să îl iubim mai puternic și să îl slujim mai fidel. Ca rezultat, se cuvine să apreciem și să folosim aceste daruri de la Dumnezeu în măsura în care ne ajută să înaintăm spre țelul slujirii cu iubire și al unirii cu Dumnezeu. Dar în măsura în care orice lucru creat ne împiedică înaintarea spre țelul nostru, trebuie să renunțăm la el.

Sf. Ignațiu de Loyola

Fii Cristofor!

Îți place mesajul din această pagină? Dacă da, te invităm să fii Cristofor, adică purtător de Cristos, distribuind mesajul paginii în rețelele sociale pe care le folosești. Ai la dispoziție butoanele din stânga paginii, sau butonul de mai jos, care te va conduce la această postare pe pagina noastră de Facebook!
Alte informații

Cunoști viața Sfântului Ignațiu de Loyola?

Citește despre viața lui

Tehnice

Realizare grafică: Oana C. Cristofor
Data publicării: 31 iulie 2016
ID intern: 00262