Dorința de a face ceva măreț

Sf. Papă Ioan Paul al II-lea

Pe Isus îl căutați de fapt când visați la fericire. El vă așteaptă atunci când nimic altceva din ceea ce găsiți nu vă satisface; El este frumusețea de care voi sunteți atât de atrași; El este cel care vă provoacă cu acea sete de plinătate ce nu vă lasă să vă mulțumiți cu compromisuri; El este cel care vă îndeamnă să aruncați măștile unei vieți false; El este cel care citește în inimile voastre cele mai autentice alegeri ale voastre, alegeri pe care alții caută să le suprime. Isus este cel care trezește în voi dorința de a face ceva măreț cu viețile voastre, voința de a urma un ideal, refuzul de a vă lăsa trași în jos de mediocritate, curajul de a vă angaja cu smerenie și răbdare la a deveni mai buni, la a face societatea mai bună, a face lumea mai umană și mai fraternă.

Sf. Papă Ioan Paul al II-lea

Fii Cristofor!

Îți place mesajul din această pagină? Dacă da, te invităm să fii Cristofor, adică purtător de Cristos, distribuind mesajul paginii în rețelele sociale pe care le folosești. Ai la dispoziție butoanele din stânga paginii, sau butonul de mai jos, care te va conduce la această postare pe pagina noastră de Facebook!
Alte informații

Citatul este luat din discursul Papei Ioan Paul al II-lea susținut pe 19 august 2000, la veghea de rugăciune de la Ziua Mondială a Tineretului.

Citește textul predicii (engleză)

Cunoști viața Sfântului Ioan Paul al II-lea?

Citește despre viața lui

Tehnice

Realizare grafică: Radu C. Cristofor
Data publicării: 1 noiembrie 2016
ID intern: 00357