E timpul să îl trezești pe Cristos

Sf. Augustin

Apare o ispită: este vântul. Te tulbură: este valul mării. Acum e timpul să îl trezești pe Cristos și să îl lași să îți amintească aceste cuvinte: „Cine este Acesta de care ascultă și vânturile și marea?”

Sf. Augustin

Etichete: *

Fii Cristofor!

Îți place mesajul din această pagină? Dacă da, te invităm să fii Cristofor, adică purtător de Cristos, distribuind mesajul paginii în rețelele sociale pe care le folosești. Ai la dispoziție butoanele din stânga paginii, sau butonul de mai jos, care te va conduce la această postare pe pagina noastră de Facebook!
Share!
Scurtă reflecție

Tremurând de frică în fața furtunii, apostolii au hotărât că și politețea are o limită: Cristos trebuie trezit. Nu se mai poate așa! Chiar nu își dă seama prin ce pericole trecem? Nici țipetele noastre, nici legănatul corăbiei nu au efect? Și noi avem situații când ne întrebăm: chiar nu vede Dumnezeu încercările prin care trecem? Doarme? Poate da! Atunci să facem și noi gestul apostolilor de a-l trezi, pentru ca și noi să ajungem să exclamăm cu uimire – știind deja răspunsul: Cine este Acesta care are puterea să potolească orice încercare?

Alte informații

Cunoști viața Sfântului Augustin?

Citește despre viața lui
Tehnice

Realizare grafică: Radu C. Cristofor
Data publicării: 30 decembrie 2016
ID intern: 00451