Îi vorbești prin contemplare

Sf. Francisc de Sales

Nu te obosi făcând eforturi pentru a-i vorbi dragului tău Stăpân, căci îi vorbești prin simplul fapt că rămâi aici și îl contempli. […] Nu ne forțăm să îi vorbim lui Dumnezeu, căci știm că simplul fapt de a rămâne aproape de El este util, ba poate mai util pentru noi, deși poate să nu ne placă. De aceea, când te apropii de Domnul vorbește-i, dacă poți; dacă nu poți, stai acolo, lasă-l să te vadă, și nu fii nerăbdător cu nimic.

Sf. Francisc de Sales

Fii Cristofor!

Îți place mesajul din această pagină? Dacă da, te invităm să fii Cristofor, adică purtător de Cristos, distribuind mesajul paginii în rețelele sociale pe care le folosești. Ai la dispoziție butoanele din stânga paginii, sau butonul de mai jos, care te va conduce la această postare pe pagina noastră de Facebook!
Scurtă reflecție

Soții, după mulți ani de căsătorie, nu se înghesuie să ocupe cu cuvinte orice moment de tăcere. Nu simt disconfort atunci când stau împreună și tac. Se bucură unul de prezența celuilalt. Într-un fel trebuie să fie așa și în relația cu Dumnezeu. Să fie și momente în care doar stăm și să ne uităm unul la Altul.

Alte informații

Cunoști viața Sfântului Francisc de Sales?

Citește despre viața lui

Tehnice

Realizare grafică: Radu C. Cristofor
Data publicării: 24 aprilie 2016
ID intern: 00118