Iubirea unei Mame

Life Teen Inc.

O (foarte scurtă) video-reflecție despre ce înseamnă pentru noi că Maria este Mama lui Dumnezeu și Mama noastră. O producție a Life Teen Inc.

Subtitrarea, realizată de Sorin V. poate fi descărcat de aici. Dacă nu apare în clip, activați-o.

Durată: 1 min 58 secunde
Limba (audio): engleză
Subtitrare (text): română

Vezi pe YouTube

[etichete]

Subtitrarea în limba română

Maria a primit un mesaj de la un înger, că va fi Mama lui Isus. A devenit Mama lui Dumnezeu. Ea ne învață ce înseamnă să fim discipoli ai lui Cristos. Ea este Mama Bisericii noastre. Te iubește profund și personal. Ea este Mama ta.

Imaginează-ți cum s-a simțit când îngerul a anunțat-o că îl va naște pe Mântuitorul lumii, cum a ținut cu tandrețe mânuțele Pruncului Isus, cum l-a privit pe Cristos făcând miracole. Imaginează-ți cum inima ei a îndurat fiecare lovitură pe care a primit-o Cristos, lacrimile ei multe când privea cum singurul ei Fiu murea pe cruce, singurătatea ei când Isus a fost așezat în mormânt, bucuria din inima ei când Cristos a înviat, gloria care a înconjurat-o când a fost încoronată Regina Cerului și a Pământului, Regina îngerilor și a oamenilor.

Amintește-ți că Maria a spus „da” îngerului pentru că știa că Cristos venea să mântuiască lumea. Amintește-ți că ea a îndurat să îl vadă pe Cristos suferind pentru că știa că suferința, moartea și învierea Lui vor deschide porțile Raiului. Amintește-ți că și-a oferit total viața voinței și planului lui Dumnezeu, pentru că te iubește cu aceeași dragoste pe care o are și pentru Cristos.

Începe să îți cunoști Mama, pentru ca ea să te ajute să îi cunoști Fiul.