Materie pentru sfinți

Peter Kreeft

Mulți dintre sfinții mari au fost la început mari păcătoși, dar nici unul nu a fost făcut dintr-un molâu.

Peter Kreeft

Etichete: *

Fii Cristofor!

Îți place mesajul din această pagină? Dacă da, te invităm să fii Cristofor, adică purtător de Cristos, distribuind mesajul paginii în rețelele sociale pe care le folosești. Ai la dispoziție butoanele din stânga paginii, sau butonul de mai jos, care te va conduce la această postare pe pagina noastră de Facebook!
Share!
Scurtă reflecție

Poate vă trece prin minte o listă de sfinți molâi, pentru a-l contrazice pe Kreeft. Poate Bernadeta Soubirous? O fetiță de la țară, cu nimic special la ea. Dar dacă ar fi fost molâie ar fi renunțat să vorbească despre apariții, și ar fi scăpat de multe suferințe. Sau poate Ioan Maria Vianney? Luptele sale cu diavolii îl scot categoric dintre molâi. De fapt nu vom găsi nici un exemplu de sfânt molâu: nu poți, aceasta ne spune Kreeft, să fii fără coloană vertebrală, fără voință, fără vlagă, bleg, pămpălău, cum doriți să spuneți, dar totuși în drumul spre sfințenia la care ai fost chemat.

Alte informații

Peter Kreeft este un cunoscut filosof, teolog și apologet catolic american. În februarie 2016 a publicat o carte „Cum să fii sfânt”.

Citește informații despre el
Tehnice

Realizare grafică: Radu C. Cristofor
Data publicării: 26 iunie 2016
ID intern: 00229