Investește în Liturghie

Jackie Francois Angel

Cum răspundem invitației la Liturghie? Facem minimul necesar sau ne dăruim cu totul? Venim la Liturghie gata să primim? Citim înainte lecturile pentru a ne pregăti să ascultăm Cuvântul Domnului? Venim cu intenții de rugăciune? Poate pentru alții, poate cineva e bolnav sau pe moarte, iar noi punem aceste intenții pe altar la Liturghie. Cântăm?

Cu cât investești mai mult în ceva, cu atât vei câștiga mai mult. Dacă crezi că Liturghia e plictisitoare sau nu prea interesantă, că nu te ajută prea mult în viață, provocarea mea pentru tine e aceasta: nu fii neatent la Liturghie ci implică-te în ea. Și fă pași concreți peste săptămână pentru a te pregăti pentru Liturghie, și îți garantez că Liturghia va prinde viață în viața ta!

Jackie Francois Angel,
în programul Altaration

Fii Cristofor!

Îți place mesajul din această pagină? Dacă da, te invităm să fii Cristofor, adică purtător de Cristos, distribuind mesajul paginii în rețelele sociale pe care le folosești. Ai la dispoziție butoanele din stânga paginii, sau butonul de mai jos, care te va conduce la această postare pe pagina noastră de Facebook!
Alte informații

Jackie Francois Angel este cântăreață și vorbitoare catolică americană.

Vezi situl ei

Fragmentul este luat dintr-unul din materialele video din programul Altaration.

Programul Altaration

Tehnice

Realizare grafică: Radu C. Cristofor
Data publicării: 6 noiembrie 2016
ID intern: 00361